Juridisch advies / ontslag

Het nemen van beslissingen op het gebied van juridische zaken en ontslag kan complex en uitdagend kan zijn voor een werkgever. Ik kan je hierbij deskundig adviseren en ondersteunen, zodat je voldoet aan de wettelijke regelgeving en de belangen van zowel de organisatie als de medewerkers behartigt.

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht en kan je voorzien van juridisch advies op maat. Of het nu gaat om het opstellen van arbeidscontracten, beoordelen van arbeidsvoorwaarden, omgaan met ziekmeldingen of adviseren over ontslagprocedures, ik sta voor je klaar.

Als werkgever wil je zorgvuldig omgaan met ontslagprocedures om juridische risico’s te minimaliseren. Ik kan je begeleiden bij het hele proces van ontslag, van het opstellen van de ontslagbrief tot aan het voeren van de benodigde gesprekken met medewerkers. Ik zorg voor een zorgvuldige afhandeling van de ontslagprocedure, waarbij ik rekening hou met de geldende wet- en regelgeving, de belangen van de medewerker en de organisatie.

Daarnaast kan ik je adviseren en ondersteunen bij het oplossen van arbeidsconflicten en het beoordelen of opstellen van juridische documenten zoals vaststellingsovereenkomsten.